Salt och blandat...

Lite salt, lite sött. För det mesta mycket gott! Följ med mig vid mina experiment i köket eller på spaning efter inspiration i andra kök. Vardag som fest. Frukost, lunch, middag. Eller kanske något där mellan?

måndag 20 januari 2014

Januarimat

›
Januari skall vara billigt, hälsosamt och enkelt sägs det. Så kanske detta kan passa en kväll i veckan? Blir utmärkt att ta med i matlådan t...
tisdag 7 januari 2014

Gott nytt...

›
Nytt år med nya möjligheter och många chanser till nya smakupplever. Under julen har min matlagning legat lite på is men året avslutades i a...
tisdag 17 december 2013

Snabba grönsakspastan

›
Ja, ibland behöver det gå snabbt helt enkelt. Den här rätten kan du välja ändå bara för att den är så god. Färgglad vardagsmat som är bra fö...
måndag 16 december 2013

Mer torsk!

›
Mer besök från östkusten och mer torsk och räkor på menyn. För att jag skulle få lite variation byttes rotfruktspurén ut mot blomkål och bro...
2 kommentarer:
söndag 8 december 2013

Ädelost. Päron. Valnöt.

›
En enkel förrätt eller ett tilltugg till glöggen. Oavsett fantastiskt gott! Ädelosten blir mild och len i smaken i ugnen och kan även gå hem...

Saffranstider

›
Jag tycker att en av de bästa smakerna i adventstider är saffran och det går ju att använda kryddan i långt mer än bara lussebullar. Efter e...
2 kommentarer:
onsdag 4 december 2013

Scones

›
Lyxfrukost med nybakta scones, engelskt afternoon tea eller varför inte bryta av glöggmyset och pepparkakorna i december med en te- och scon...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Jenny
Gillar att laga mat, fotografera mat och äta mat.
Visa hela min profil
Använder Blogger.