Salt och blandat...

Lite salt, lite sött. För det mesta mycket gott! Följ med mig vid mina experiment i köket eller på spaning efter inspiration i andra kök. Vardag som fest. Frukost, lunch, middag. Eller kanske något där mellan?

tisdag 7 maj 2013

Sparristider

Passa på att äta sparris nu när den är som bäst! 
Koka upp i saltat vatten, låt koka ca 5 minuter och strö över lite flingsalt. Klart!


God som den är...


...eller som tillbehör till en god sallad
Upplagd av Jenny kl. 11:51
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Visa mobilversion
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Om mig

Mitt foto
Jenny
Gillar att laga mat, fotografera mat och äta mat.
Visa hela min profil

Leta i den här bloggen

Bloggarkiv

  • ►  2014 (2)
    • ►  januari (2)
  • ▼  2013 (84)
    • ►  december (6)
    • ►  november (4)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (8)
    • ►  augusti (8)
    • ►  juli (10)
    • ►  juni (14)
    • ▼  maj (17)
      • Fredagsmys
      • Kikärter. Vitlök. Spiskummin. Vitkål.
      • Picknick!
      • Choklad. Hasselnöt. Likör 43. Hallon.
      • Citron. Maräng. Sommarbär.
      • Spenat. Lingon. Fetaost.
      • Rödspätta. Spenat. Räka. Citron
      • Zuccini. Dill. Persilja. Fetaost.
      • Vitaminkick
      • Gulbeta. Fänkål. Löjrom. Äggula.
      • Rödbeta. Fetaost. Blomkål. Basilika.
      • Äppel. Mandel. Vitchoklad.
      • Hummus
      • wd 50
      • New York, New York
      • Sparristider
      • Dim Sum
    • ►  april (14)

Populära inlägg

  • Ädelost. Päron. Valnöt.
  • Mungböna. Lax. Oliver. Citron.
  • Med smak av Åland
  • Quinoa. Broccoli. Pumpafrö. Persilja.
  • Snabbmat
  • Jordnötssmör. Kokos. Vanilj.
  • Knytkalas

Temat Enkel. Temabilder från blue_baron. Använder Blogger.