onsdag 16 oktober 2013

Snabbmat

Vissa dagar kan det vara svårt att lägga ner all den där tiden och kärleken man kanske vill i matlagningen. Ibland behöver det gå snabbt helt enkelt. Det behöver ändå inte betyda Billys panpizza eller pyttipanna. Dessa enchiladas slänger du snabbt ihop och går att variera med grillad kyckling eller gårdagens köttfärs också. 


Tonfiskenchiladas

4 personer

ca 500 g tonfisk i vattenlag
1 burk cremé fraiche chili&paprika
1/2 rödlök
1 paprika
1/2 dl tacosås/salsa

6 vetetortillas

riven ost

tacosås till servering

Hacka lök och paprika. Blanda tonfisk, cremé fraiche, salsa, löken och paprikan. Fyll tortillabröden med tonfiskblandningen och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsfast form och strö över riven ost. Värm i ugnen ca 15 minuter på 200 grader. Vips så är det middag!





Släng ihop en sallad
medan maten blir klar i ugnen


20 minuter senare, bara att hugga in!














5 kommentarer:

  1. Tack ska du ha syrran! precis vad jag behövde idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt, varsågod! Hoppas det smakade!

      Radera
  2. Återigen nåt som jag måste prova!

    SvaraRadera
  3. Det blev dagens middag, gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Glädjer en matbloggares hjärta.. ;)

      Radera