Tonfiskenchiladas
4 personer
ca 500 g tonfisk i vattenlag
1 burk cremé fraiche chili&paprika
1/2 rödlök
1 paprika
1/2 dl tacosås/salsa
6 vetetortillas
riven ost
tacosås till servering
Hacka lök och paprika. Blanda tonfisk, cremé fraiche, salsa, löken och paprikan. Fyll tortillabröden med tonfiskblandningen och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsfast form och strö över riven ost. Värm i ugnen ca 15 minuter på 200 grader. Vips så är det middag!
Släng ihop en sallad medan maten blir klar i ugnen |
20 minuter senare, bara att hugga in! |
Tack ska du ha syrran! precis vad jag behövde idag!
SvaraRaderaHärligt, varsågod! Hoppas det smakade!
RaderaÅterigen nåt som jag måste prova!
SvaraRaderaDet blev dagens middag, gott!
SvaraRaderaVad roligt! Glädjer en matbloggares hjärta.. ;)
Radera